Name:SmartSales Consultant
Company:EASI
Company Description:Wij zijn Easi, een Belgisch IT-bedrijf dat al sinds 1999 de markt verovert op verschillende vlakken binnen de IT sector. Zo zijn we een gevestigde waarde op vlak van software & application development, cloud, IT infrastructuur, networking & security, Power BI & data analyse, Microsoft & connectivity.

Onze missie is om elke persoon en elk bedrijf tot zijn volledig potentieel te doen groeien. Met kantoren in Leuven, Gent, Nijvel, Luik, Genk, Luxemburg, Nederland en Parijs kunnen wij flexibele oplossingen aanbieden voor bedrijven die een partner willen die dicht bij hen staat.In 2022 hebben we voor het 8e jaar op rij de prijs in de wacht gesleept van ‘Best Place to Work’. Work hard, play harder? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Job Description:Als Junior Software Consultant voor onze Smartsales-oplossing bestaat je missie erin de behoeften van de klanten te vertalen in software of technologische oplossingen. Je bent betrokken bij elke stap van het project: van het eerste contact met de klanten tot de ontwikkeling van de oplossingen. Je implementeert deze oplossingen ook bij onze klanten door ze zo te configureren dat ze perfect aan hun behoeften beantwoorden.

Afhankelijk van je kennis van informatica en programmeren, kun je kiezen voor een rol waarin je programmeert of alleen softwareoplossingen configureert.Je beheert niet één enkele klant op lange termijn, maar veeleer een veelheid van klanten en projecten tegelijk.De ene klant is de andere niet en we hebben meer dan 800 klanten in totaal verschillende domeinen. Je kunt dus de ene dag bij een voetbalclub zitten en de volgende dag in een ziekenhuis.Zoals je ziet, zal diversiteit het sleutelwoord zijn in je dagelijkse leven. Er staat je een dynamisch en uitdagend dagelijks leven te wachten!En als je deze job leuk vindt, kan je hem evengoed doen bij de Beste Werkplek van België sinds 2015 😉


Takenpakket
Na een grondige opleiding door onze beste experts in het vakgebied, die je zal toelaten je IT/programmeer vaardigheden te verdiepen alsook te leren hoe onze applicaties werken en wat hun functionaliteiten zijn, zal je :


– De behoeften van klanten voor specifieke toepassingen analyseren en evalueren
– De behoeften van jouw klanten vertalen in software of technologische oplossingen
– Deelnemen aan de programmering en implementatie van onze Smartsales oplossing bij onze klanten
– De tool configureren zodat deze perfect is aangepast aan de behoeften van de klant
– Je eigen planning en een portefeuille van klanten beheren
– Een sterke relatie onderhouden met onze klanten door je professioneel advies
– Standaardopleidingen geven aan de klant over het gebruik van de oplossing
– Wekelijkse opvolging van de projecten onder toezicht van een Project Manager
– In het begin zal je een meer ervaren consultant op het terrein begeleiden. Een collega-coach zal je ook volgen om je toe te laten met brio aan deze nieuwe uitdaging te beginnen!

Target Profiles: Must-have:
– Master diploma, idealiter in bedrijfskunde met affiniteit voor IT
– Vermogen om buiten de gebaande paden te denken en initiatief te nemen
– Sterke interpersoonlijke vaardigheden
– Klantgericht, geniet van klantencontact
– Bereid om 2 tot 3 dagen per week naar klanten te reizen
– Een Zwitsers zakmes zijn en houden van multi-project management
– Maximaal 2 jaar ervaring

Nice-to-have:
– Teamspeler
– Comfortabel in commerciële discussies
– Goede Excel vaardigheden

Link to EASI:https://easi.net/nl/node/3317
Contact:[email protected]