Name:Junior Software Consultant
Company:EASI
Company Description:Wij zijn Easi, een Belgisch IT-bedrijf dat al sinds 1999 de markt verovert op verschillende vlakken binnen de IT sector. Zo zijn we een gevestigde waarde op vlak van software, application development, cloud, IT infrastructuur, networking & security, Power BI & data analyse, Microsoft en connectivity.

Onze missie is om elke persoon en elk bedrijf tot zijn volledig potentieel te doen groeien. Met kantoren in Leuven, Gent, Nijvel, Luik, Genk, Luxemburg, Nederland en Parijs kunnen wij flexibele oplossingen aanbieden voor bedrijven die een partner willen die dicht bij hen staat.In 2022 hebben we voor het 8e jaar op rij de prijs in de wacht gesleept van ‘Best Place to Work’. Work hard, play harder? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Job Description:Beschrijving
Als Junior Software Consultant voor onze Smartshare oplossing is het je missie om de behoeften van je klanten te vertalen in software- of technologische oplossingen. Je bent betrokken bij elke stap van het project: van het eerste contact met de klanten tot de ontwikkeling van de oplossingen. Je implementeert deze oplossingen ook bij onze klanten, waarbij je de parameters zo instelt dat ze perfect aan hun behoeften voldoen.

Jouw rol houdt daar niet op! Je ondersteunt en ontwikkelt oplossingen op het Microsoft 365 platform. Dus je hebt een dubbele rol op een dagelijkse basis :-)Afhankelijk van jouw IT- en programmeervaardigheden kan je kiezen voor een functie waarin je daadwerkelijk programmeert of alleen softwareoplossingen configureert.Je beheert niet slechts één klant op lange termijn, maar veeleer een veelheid aan klanten en projecten tegelijk.De ene klant is de andere niet en wij hebben meer dan 800 klanten in totaal verschillende gebieden. Dus je kunt de ene dag bij een voetbalclub zijn en de volgende dag in een ziekenhuis.Zoals je ziet, zal diversiteit het sleutelwoord zijn in jouw dagelijks leven. Een dynamisch en uitdagend dagelijks leven wacht op jou!En als je dit werk leuk vindt, kun je het net zo goed doen op de Beste Werkplek van België sinds 2015 😉

Takenpakket
Na een grondige opleiding op maat van onze beste experts op dit gebied, die je in staat zal stellen jouw IT/programmeervaardigheden te verdiepen en te leren hoe onze applicaties werken en wat hun functionaliteiten zijn, zal je:

– Analyseren en evalueren van de behoeften van de klant voor specifieke toepassingen
– Behoeften van jouw klanten vertalen in software of technologische oplossingen
– Deelnemen aan de programmering en implementatie van onze Smartshare-oplossing bij onze klanten
– Ondersteuning en ontwikkeling van oplossingen op het Microsoft 365-platform
– De tools configureren om perfect aan de behoeften van de klant te voldoen
– Beheer je eigen schema en een portfolio van klanten
– Onderhouden van een sterke relatie met onze klanten door professioneel advies
– Standaard opleiding geven aan de klant over het gebruik van de oplossing
– Follow-up van de wekelijkse projecten onder toezicht van een projectmanager
– Aanvankelijk begeleidt een meer ervaren consultant je op het terrein. Een collega-coach zal je ook volgen om jou in staat te stellen met glans aan deze nieuwe uitdaging te beginnen!

Target Profiles: Must-have:
– Masterdiploma, idealiter in bedrijfskunde met affiniteit voor IT
– Initiatief willen nemen & assertief zijn
– Sterke interpersoonlijke vaardigheden
– Klantgericht zijn
– Bereid om 2 tot 3 dagen per week de verplaatsing te maken naar klanten
– Een Zwitsers zakmes zijn en genieten van multi-project management
– Maximaal 2 jaar ervaring

Nice-to-have :
– Teamspeler
– Comfortabel in commerciële discussies
– Goede Excel vaardigheden

Link to EASI:https://easi.net/nl/jobs/junior-software-consultant-smartshare-365
Contact:[email protected]